Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elämäntaidetreffit sisäisen lapsen kanssa

2.9.2021 @ 17:30 - 19:30

Vapaa pääsy

Elämäntaidetreffit sisäisen lapsen kanssa Galleria Kasvihuoneella (aka Aikuisten leikkitreffit)

*

Miltä tuntuisi heittäytyä leikkiin sisäisen lapsen kanssa? Antautua kokemaan maailmaa uteliaalla ja tarkkailevalla otteella eri aistien ja toiminnan kautta. Elämäntaidetreffit ovat ilon ja leikittelyn kautta kulkeva konsepti elämän kokemiseen, kehollisuuteen ja taiteen tekemiseen.

*

Ennakkotaitoa ei tarvita, koska: ”Taiteilija ei ole erityishenkilö vaan ennemmin jokainen henkilö on erityinen taiteilija.” Lapsena olemme usein olleet enemmän kosketuksissa sisäiseen taiteilijuuteemme, uteliaisuuteemme ja ihmettelyyn. Nyt lähdemme etsintäretkelle hakemaan pirskahduksia sieltä.

*

Sanotaan, että leikki on lapsen työtä. Voiko se olla myös aikuisen työtä? Elämäntaidetreffeillä voimme katsastaa, millä tavoin antaudumme siinä hetkessä sisäisen lapsen kanssa leikkiin ja millaista kosketusta luomme itseemme ja ympäristöömme julkisessa tilassa, Galleria Kasvihuoneen kaupunkipuutarhassa.

*

Ota mukaan jokin lelu, esine, kuva, vaatekappale tms joka kotona kutsuu jollakin tavalla. Ei tarvitse tietää miksi se haluaa mukaan. Ja jos mikään ei kutsu ja halua mukaan, silloin kuuntele sitä. Ota mukaan myös *omat vesivärit *siveltimiä *vesikippo *akvarellipaperia/paperia *kirjoitusvihko Halutessasi voit ottaa myös muita kyniä/värikyniä sekä istuinalustan. Myös lämmin juoma termospullossa voi olla itselle mukava. Laita päälle riittävästi lämmintä vaatetta sään mukaan, ehkä varautuen kerrospukeutumisella. Oma juoma termoksessa voi olla myös miellyttävä työskentelyn aikana. Säävaraus.

*
Jos omat välineet puuttuvat, pienellä materiaalimaksulla saat lainaan tarvitsemasi. Varaa tällöin 1-2e mukaasi. Muutoin tapahtuma on maksuton.

*

Tapahtumaan mahtuu 10 henkeä ja se vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Ennakkoilmoittautuminen viestitse numeroon 0503275122.

Details

Date:
2.9.2021
Time:
17:30 - 19:30
Cost:
Vapaa pääsy

Organizer

Kirsikka Ollanketo